Referenties

Referenties

Gert de Bas
Gert de Bas
Senior Projectontwikkelaar

“Op een leuke manier door 1klick benaderd. Was niet echt op zoek naar een andere baan maar toch getriggerd om mijn CV op te sturen. Snelle reactie van 1klick en direct in contact gebracht met opdrachtgever. Twee gesprekken binnen een week met als resultaat een fantastische nieuwe baan. Een echte KLICK!”

Zandgrond
Ria Zandgrond
Property Accountant Aroundtown Holding

"Bart, Super bedankt voor de connectie met mijn nieuwe werkgever. “Jullie hebben oog voor dé kli(c)k met de toekomstige werkgever”

Jaap de Neef
Jaap de Neef
Senior Adviseur Vastgoed Gemeente Gooise Meren

"Door de vacature-mailing werd ik geattendeerd op een leuke functie. De begeleiding bij de sollicitatie was prima. Geen vraag was vreemd. Mooi eindresultaat, nieuwe baan en een goed gevoel."

Tiziana Kelder
Tiziana Kelder-Grardara
Administrateur Hoen Vastgoedmanagement

"Ik heb Bart leren kennen als een professioneel en vooral ook als sociaal persoon. Mede dankzij hem, heb ik nu een leuke baan bij een leuk bedrijf gevonden. Hij neemt de tijd voor zijn mensen en luistert goed naar de wensen en dat vind ik een hele mooie eigenschap. Bart is een topper in de juiste match te vinden voor zijn klanten en zou hem daarom bij iedereen aanbevelen!"

Aschni Bakker
Aschni Bakker
Junior Accountant Confia

"1KLICK heeft me geholpen met het zoeken van een passende baan. Binnen no-time had ik 2 sollicitaties lopen en per januari ben ik begonnen bij Confia. Bedankt!"​

Call Now Button

Vul onderstaand formulier in.

X