Referenties

Referenties

Referenties

Lilach Vink-Levy
Manager Aroundtown Holdings

“We have set up a whole new team of real estate professionals this year in the Netherlands. 1KLICK has been able to recruit and select successful personnel as our preferred supplier. I highly recommend 1KLICK for the position of Recruitment Expert.”

Henk Groen
Directeur Vastgoed Gemeente Gooise Meren

“Ik heb Bart leren kennen als vakkundig en zeer professioneel. Dankzij zijn uitgebreide netwerk en niet aflatende inzet ben ik geslaagd in mijn zoektocht naar een vastgoedprofessional in een voor mij zeer moeilijk toegankelijke markt.”

Ton Kooijman
Coördinator Onderhoud Gemeente Tilburg

“Recent heeft Bart voor ons een geschikte kandidaat aangedragen voor een tijdelijke functie. Toen Bart bij een eerste kennismaking aangaf een week nodig te hebben om ‘de juiste kandidaat’ te selecteren leek ons dat erg ambitieus, zeker in de vastgoedmarkt. Toch lagen er binnen die week 3 cv’s waarvan wij 2 kandidaten passend vonden en uiteindelijk is de opdracht door 1 van die 2 kandidaten ingevuld. Bart is een prettige persoon om een zoekopdracht aan te geven. Onderhoudt intensief contact tijdens het traject, stelt kritische vragen, toont grote persoonlijke betrokkenheid.”

Helen Wams
Directrice AD-Vi Consultancy B.V.

“1KLICK en Bart hebben mij zeer goed geholpen met het invullen van een openstaande vacature. Ik kan Bart aan iedereen die nieuwe medewerkers zoekt aanbevelen. Hij zoekt de juiste KLICK, is professioneel en heeft een persoonlijke aanpak.”


Linkedin


Facebook


Twitter


Google-plus

Call Now Button