Referenties

Referenties

Liza Lacet
Register Makelaar Taxateur bij Eefje Voogd Makelaardij
“Bart heeft ons kantoor binnen korte tijd aan een nieuwe collega geholpen die voldoet aan de door ons gevraagde eisen. Zeer blij mee en daarom kunnen wij 1Klick van harte aanbevelen.”

Natacha Gomez de Moor
HR Manager First sponsor group
“In onze zoektocht naar een Vastgoed Manager heeft Bart ons snel, vakkundig en kordaat geholpen! Zijn netwerk is groot en hij is spoedig met interessante kandidaten gekomen. Ook denkt hij mee en challenged hij je op de invulling en arbeidsvoorwaarden van de medewerker. Wij zijn erg blij met de nieuwe medewerker die per januari 2021 bij ons gaat starten.”

Wouter Wallet
Senior Projectmanager bij Snippe Projecten B.V.
“Bart is een fijn persoon welke zich verdiept in een iemand alvorens hij deze voorstelt bij een opdrachtgever. De lijnen met 1KLICK zijn kort, helder en leiden snel tot resultaat. Zeer zeker een persoon en bedrijf om zaken mee te doen!”

Lilach Vink-Levy
Manager Aroundtown Holdings

“We have set up a whole new team of real estate professionals this year in the Netherlands. 1KLICK has been able to recruit and select successful personnel as our preferred supplier. I highly recommend 1KLICK for the position of Recruitment Expert.”

Henk Groen
Directeur Vastgoed Gemeente Gooise Meren

“Ik heb Bart leren kennen als vakkundig en zeer professioneel. Dankzij zijn uitgebreide netwerk en niet aflatende inzet ben ik geslaagd in mijn zoektocht naar een vastgoedprofessional in een voor mij zeer moeilijk toegankelijke markt.”

Ton Kooijman
Coördinator Onderhoud Gemeente Tilburg

“Recent heeft Bart voor ons een geschikte kandidaat aangedragen voor een tijdelijke functie. Toen Bart bij een eerste kennismaking aangaf een week nodig te hebben om ‘de juiste kandidaat’ te selecteren leek ons dat erg ambitieus, zeker in de vastgoedmarkt. Toch lagen er binnen die week 3 cv’s waarvan wij 2 kandidaten passend vonden en uiteindelijk is de opdracht door 1 van die 2 kandidaten ingevuld. Bart is een prettige persoon om een zoekopdracht aan te geven. Onderhoudt intensief contact tijdens het traject, stelt kritische vragen, toont grote persoonlijke betrokkenheid.”

Helen Wams
Directrice AD-Vi Consultancy B.V.

“1KLICK en Bart hebben mij zeer goed geholpen met het invullen van een openstaande vacature. Ik kan Bart aan iedereen die nieuwe medewerkers zoekt aanbevelen. Hij zoekt de juiste KLICK, is professioneel en heeft een persoonlijke aanpak.”