Werken bij 1KLICK

Werken bij 1KLICK

Ons bedrijf gebaseerd op netwerken verbindt de beste mensen met opdrachtgevers in vastgoed, bouw & ruimte. Denk hier aan grote internationale organisaties, maar ook overheden, corporaties, zorginstellingen zijn klanten.

We ademen vastgoed. Samen met interesse voor de mens ligt daar onze drive en ons netwerk.

Onze ambitie is samen de autoriteit binnen het werven & selecteren van vastgoed, bouw & ruimte professionals te zijn in NL.

Ons doel is samen verbinden om groei te realiseren voor mens en organisatie. Het verschil maken in de levens van mensen en het succes van organisaties.

Het draait om teamwerk, inzet van onze kwaliteiten, hard werken, eigenaarschap en elkaar stimuleren. We nemen verantwoordelijkheid voor onze resultaten. Ieder kan het verschil maken. Samen de spanning aangaan van nieuwe opdrachten, deadlines en de veranderende markt.

1KLICK is werken in Oud-West binnen de ring van Amsterdam in een relaxte werkomgeving. Waar de inhoud van het werk bindt en waar ook gelachen wordt.

Dat doen we ook door periodiek een etentje met z’n allen, pizza avonden, hut op de hei sessies, teamlunches en een maandelijkse bedrijfsborrel.

Wij zijn op zoek naar authentieke, gedreven en dynamische persoonlijkheden die drive laten zien in wat ze doen en hart voor de zaak hebben. Wil je graag voor ons werken en een belangrijke bijdrage leveren aan ons prachtige merk? Dan start vandaag nog en laat van je horen!